Hilsen fra Finland "Beau Ideal Larimbo"

Hello Lucille & Per!

Summer went by fast! We have travelled all over Finland for a holiday. Larimbo has adopted well on travelling and meet a lot of new dog friends and he like them all very much.

On saturday 10.08.13 we will be on his first dog show in junior class.

Larimbo recieved god critic, Fatal excellent quality, competitive class 2 and sertificate quality. In the final round of the adult males in the ring, didn`t manage Lalli was tge youngest of all male. This was a good workout!

Best Regards,

Minna. Antti og Larimbo

13.08.2013

Hilsen fra Sør Trondelag "Beau Ideal Mambo"

Vi har drevet med hverdagslydighet og han er veldig lettlært. Innkalling sitt, dekk er allerede rimelig bra. Apport, slipp og bli må vi fortsett å jobbe litt med. Jeg gleder meg til fortsettelsen🙂. Jeg er veldig fornøyd. Han er veldig sosial og glad i folk. Han er ikke red for noen ting og virker veldig trygg og rolig. Hundefolka på job liker han veldig godt og han er alles kjæledegge. Spør og søkinteressen er veldig stor både inne og ute. Han drevet mest feltsøk. Etter råd fra kolleger er det beste å fremme interessen for søk nå som han er såpass ung. Det blir søkkurs etter hvert. Godt å høre at det går med far og sønn etter operasjonene. God bedring til dere begge.

🙂

Mvh,

Anders og Mambo(Marve)

10.08.2013

Hilsen fra Nøtterøy "Beau Ideal Mia"

Hei, 🙂

Sender noen bilder av Mia. Vi er bare så utrolig fornøyd med valpen vår .

Hun er super!

Hilsen,

Raidun

28.07.2013

Hilsen fra Godøye "Beau Ideal Mica"

Heisann 🙂

Alt går bra her, hun vokser mye å stortrives både med naboer, familie å alle hun møter igrunn 🙂 er heller ikke mange av tennene som står igjen, får mye skryt av alle jeg møter på grunn av hvor rolig hun er, hun er også rolig hjemme, aldri hatt problem med tygging på møbler,sko el kl? 🙂 bra at dere fikk solgt alle, alt er bra med dere ihvertfall🙂 Da har Mica gått sitt første spor, gikk ganske bra, hun likte spesielt godt! hun ta med en stor godbit hjem🙂

Eller går alt bra her, håper det er likedann der🙂

Hilsen,

Andreas, Natalie og Mica

22.07.2013

Hilsen fra Sørumsand "Beau Ideal Nancy"

Den Første Svømmeturen!

Hei,

Da er den første svømmeturen unnagjort!!!

Fra, Åse

19.07.2013

Hilsen fra Larvik "Beau Ideal Matcho"

Hei Lucille & Per Magnar!

Jeg vil bare sende dere et lite utvalg av bilder som jeg har tatt av Matcho. Nå heter han Bajas🙂, og blitt en stor og fin gutt! Han er jo ca.4 og halv mnd. idag, og vokser for hver eneste dag som går. (akkurat som vår kjærlighet til han).

Nå veier han ca.22kg. og har mistet 4 tenner og fått nye🙂 Han går på valpekurs med meg (mamma) og er en utrolig flink gutt som lærer fort! Han kan blant annet sitt, dekk, snurre rundt, vente pent på maten og godbiter og gå pent i bånd. Han er også veldig flink til å komme når jeg røper på han.Tisse og bæsje gjør han ute i hagen, hvor de to små har fått gjerde rundt plenen hvor det koser seg det meste av dagen når som det er fint vær!

Vi takker for den fine hunden vi har fått som er både snill som dagen lang og herlig rampete når han har mye energi! Håper dere synes bildene er fine og ser at han har det bra🙂

Med vennlig hilsen,

Kristine, Michael og Matcho

29.07.2013

Hilsen fra Vadsø "Beau Ideal Nando"

Hallo,

Her går det fint, er en tur på Finnsnes nå, Nando "Caizer" er selfølgelig med, han liker å kjøre bil mil etter mil. Han vært på fjellet hør så han er stuptrøtt hver kveld. Trener sosialisering, han er ikke red for noe men liker ikke heiser da må far bære

HILSEN FRA OSLO

Niquita som stor koser seg på hyttetur, shefen og og jente har blitt som knoll og tott🙂han lærer hun opp og hun er kjempe flink. Hun elsker og våre i hundeparken som vi er nesten hver dag med 10-15 andre hunder. Spiser godt og kan litt trix allerede🙂  er kjempe glad for hun. Må dere ha en riktig god sommer, og håper det går greit.

Mvh

Tanja og Mike

10.07.2013

HILSEN FRA TRONDHEIM

Hei Per Magnar,

Ja nå har Maja vært på sin første utstilling. Hun ble beste i klasse 4-6 mndr. men hun måtte se seg slått av tispe fra klasse 6-9. Hun gikk ganske bra i ringen, sto fint også og fikk en veldig bra kritikk av den tyske spesialdommeren, så jeg er godt fornøyd. Hadde ikke trent på forhånd, så artig at hun var så flink. Ellers vokser hun som du ser av bildet - hun passerte 18kg. i forrige uke.

Dommeren var tysk og het, Prof.Dr.Peter Friedrich.

Maja fikk følgende kritikk:

"Breed typ. head with med strong stop, Dark eyes. Compact allaround view of body.Deep chest. Flanks tuck up. Nice topline. Conv.quality of bones. Breed typ.ang. Moving freely. Friendly temp. Coat and markings OK".

Håper alt er bra med dere. Hils Lucille fra oss.

Ha en fin dag🙂

Hilsen,

Anna & Maja

09.07.2013

HILSEN FRA SORUMSAND

GOD SOMMER!

Mvh,

Åse & family

05.07.2013

HILSEN FRA BØ

Hei,

Her kommer en liten rapport fra Bø,

Detta ser ut til at det går veldig bra! Nicki har slått seg helt til ro, hun leiker med ungene og med oss, har begynt å tisse ute isteden for inne! Ligger av slapper av ved beina våre og er veldig rolig og fin samtidig som hun kan leke og herje.🙂har også vært i kontakt med Robert fra Nykirke og har avtalt at ta noen dager sammen i sommerferien å trene å kose oss! Så dette blir moro!

Hilsen,

Ole og Anine

02.07.2013

HILSEN FRA LARVIK

Hei,

Her kommer en hilsen fra Paweene, Roy og spesielt Nova som er nå heter Daisy🙂

Vi vedlegger bilder av Daisy som koser seg og vokser veldig fort.

Vi kommer tilbake med flere oppdateringer.

Ha en fin dag🙂

Roy, Paweena & Daisy

26.06.2013

GREETINGS FROM FINLAND

Hello Norway!

Here in Finland the summer goes well-

The idea would be to inform Larimbo`s junior Exhibition break in August.Larimbo is very interested in the Wonders of the summer, swimming is fun. There are a lot of unexpected experiences, many people will praise Lalli, and thank you, they got to face this great male rottweiler.🙂 Here are some pictures attached Larimbo. We put more in our best photos🙂

Antti, his in Lillehammer 28.6 to 1.7. Sirpa Kokslien meeting🙂 

A good rest of the summer with you,

Sincerely,

Minna, Antti and Larimbo

24.06.2013

HILSEN FRA VALNESFJORD

Hei hei!

Går bare bra her, mye opplevelser denne helgen for Liva🙂 på fotball turnering i Mosjøen. Hun er PRAKT eksemplar, Alle som hilser på henne syns hun er så rolig og snill🙂 er så stolt av henne. Flott at operasjon din gikk fint,. Å kjønner det merkes når hele Norden vil ha valper.

Mvh

Knut Andre & Liva

23.06.2013

HILSEN FRA VADSØ

Hallo Per,

Her ser du gutten Beau Ideal Nando, som nå heter "Caizer" er tøffing som trives og har det bra.

Han har helt perfekt gemytt, han er rolig og behersket i alle situasjoner. Vi var med en hundetrener og gikk spor, den lille valpen fant frem med en gang. Har aldri sett en stoltere hund når han fant elgfoten..

Mvh,

Steinar og Nando"Caizer"

23.06.2013